onsdag 4 december 2013

Grabbarna!

På 1 vecka händer det så himla mycket i grabbarnas utveckling. Jag ser det mer tydligt denna gång eftersom dom är två stycken. Äter fullt ut nu gör dom, torrfoder med lite mousse uppblandning, vattenskålan är funnen. Lådan går dom på båda två.

Helt olika är dom som individer, Lexus är en riktig buspojk, han rusar fram, allt ska undersökas, leker med det som kommer i hans väg spelar ingen roll vad det är. Idag har han rivit bort dörren på det fina Royal Canin huset vi fick på Kattens Dag. Han hittar gömställe på gömställe, tror han tycker det är kul när vi letar efter honom.

Han har lärt sig att när det ringer på dörren så kommer det till 100 % någon som vill leka/gosa, så nu möter han i hallen.

Lennox är som Ferdinand, försiktigt far han fram, leker med leksakerna som man ska, puttar dom lite med tassen skuttar efter lite, springer nåt varv och tränar sig, tittut lek är kul,  leker gärna med sin bror, favoritleksaken är en folieboll,  bästa platsen är under sin korkek som här är ersatt av en sån kattsovsäck och myyyysa gärna med någon av dom andra hårbollarna.

Det bästa med Lexus och Lennox är att dom fullständigt älskar människor, tror också att just det beror på att det ständigt är någon här som kan socialisera dom. Och den varan blir det inte mindre av ju närmare jul vi kommer!

I helgen hade vi besök av mina gullungar Fanny & Tindra, så då socialiserades det kan jag säga.



Bilder kommer inom kort.....Bildlänkningen har hängt sig!
Grabbarna grus på  Lindas ben
 Tindra & Lennox
 Lexus leker kurragömma

1 kommentar:

  1. Vilka fina kort! Lennox skulle passa mig perfekt...

    SvaraRadera