måndag 13 januari 2014

Sista veckan innan leverans!

Nytt år nya möjligheter!

Här har det slarvats rejält med uppdateringar, får allt skylla på alla helger och den strida mängd släkt och vänner som har passerat genom vår dörr.

Nyår firade vi traditionellt med en riktig Nyårsfest hos goda vänner, där vi också stannade över. Katterna passade Gisela och Stefan, vi ville inte dom skulle vara alldeles själva vid tolvslaget.
Småkillarna, Jadzia och Dixie,  tog det med ro, Lucia dessvärre inte. Hon hatade ljudet av smällare och raketer, under ett par dagar så smög hon runt här hemma.

Nu på fredag kommer Lennox De Luxe och Lexus De Luxe flytta till sina nya ägare, känner mig mer än komfortable med deras nya familjer....men i våra  magar är det en klump....kommer bli så tomt!

Dom har blivit så roliga, nu har dom lärt sig att komma när vi visslar, när sovrumsdörren öppnas på kvällen kommer dom som jihun dom sover ju hos oss,  Lennox under husses täcke och Lexus vid min hals.

Det enda som är bra är att dom hinner flytta innan vi flyttar, så dom slipper flytta två gånger. Just nu i skrivandes stund ligger Lennox i mitt knä och spinner, Lexus ligger på bordet och sussar.

Lennox De Luxe

 Lexus kollar brasan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar