måndag 4 november 2013

Ny vecka!

Alla Helgons Helg har varit en alldeles utmärkt helg, den har innehållit allt från god mat med vänner, roliga aktiviteter till att umgås med familjen, gosat med kattbebisar vad mer kan man önska sig???
Jo, sömn!

Vi satt eller rättare sagt låg alla framför kattboet igår kväll (Jessica bor fortfarande hemma, hennes skada i lägenheten är inte klar) och konstaterade att vi haft en kanonhelg, kände oss  utvilade. Strödde kärlek över alla katter i familjen, Lucia vågade sig t.o.m fram och nosa lite på Lennox. Jadzia skiter fullständigt i dom, hon vet att snart är lugnet förbi, så hon vilar upp sig, morrar lite surt när hon går förbi.

Vi såg den fantastiska Bron sa god natt, då bestämde sig Dixie för att nä nu är det nog dags att börja stöka och flytta runt på Lennox & Lexus, och de har hon gjort hela natten. Släpat dom till vår säng, dessvärre  är dom för tunga för henne att hoppa upp i sängen med så då ska de släpas tillbaka, dock får hon dom inte över kanten på lådan. Flytta dom kommer hon göra, vår säng är dock inte den optimala platsen så länge dom själva inte kan ta sig upp och ner.

Så den härliga känslan av att vara utvilad försvann i en hast, nu är allt lugnt igen! Alla tre sover, tacka för de.....

Lexus De Luxe
 
Lennox De Luxe
 
Stapplande första steg
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar